Jelenleg:

Paipaitek PD529 TIO elektromos kiképző nyakörv és automata ugatásgátló 1000 méter

26 990 Ft Áfával

Paipaitek PD529 TIO elektromos kiképző nyakörv és automata ugatásgátló 1000 méter

26 990 Ft Áfával

A PD 529 TIO szett megvilágított kijelzővel és gombokkal van ellátva, amelyek rossz fényviszonyok között is könnyű használatot tesznek lehetővé. A szett funkciói közé tartozik a rezgés, az elektromos impulzus, a sípszó, és egy külön bekapcsolható automatikus ugatásgátló mód is, ami ugatásgátló nyakörvként funkcionálhat.

Cikkszám: pd529TIOszett-1kuty Kategória:

Leírás

Az “Elektromos Nyakörv PD 529 TIO” egy kiváló választás a kutyák képzéséhez és neveléséhez. Ez a modern elektromos nyakörv úgy lett tervezve, hogy kényelmes és hatékony legyen a kutyák és tulajdonosaik számára egyaránt.

Ez a szett egyedülállóan rendelkezik egy világító kijelzővel és könnyen használható, világító gombokkal, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy gyenge fényviszonyok mellett is könnyedén kezeljék a készüléket. A távirányító világító gombjai segítségével egyszerűen válthat a különböző funkciók, mint a rezgés, az elektromos impulzus, a sípszó és egy különleges, aktiválható automata ugatásgátló mód között.

A nyakörv hatótávolsága akár 1000 méter is lehet sík, nyílt terepen, de figyelembe kell venni, hogy ez változhat a környezeti tényezőktől függően, mint például az erdők, épületek, domborzat, nagyfeszültségű vezetékek és egyéb rádiófrekvenciák hatása.

A vevőegység vízálló kialakítású, így a kutya rossz időjárási körülmények között is viselheti, bár a víz alatti használat nem javasolt. Az elektromos stimuláció és a rezgés erőssége 0-tól 100-ig állítható, ami lehetővé teszi, hogy minden kutya számára a legmegfelelőbb beállítást megtalálják.

A szettben található adó és vevőegységek Li-ion akkumulátorokkal működnek, amelyeket a csomagban található töltővel egyszerre lehet tölteni. A távirányító képes egyszerre három különböző nyakörvet kezelni, így több kutya egyidejű edzése is lehetséges.

A csomagban megtalálható egy vevőegység, egy adóegység, állítható méretű nyakörv, töltőkábel, különböző hosszúságú szőrzethez illeszkedő elektródák, teszt dióda, továbbá angol és magyar nyelvű használati utasítás. Az adó méretei 165 x 55 x 25 mm, a vevőé 50 x 25 x 35 mm, a vevő súlya 44 gramm, és a nyakörv hossza maximum 65 cm-ig állítható.

Ez az elektromos nyakörv kiváló megoldást nyújt azoknak a gazdáknak, akik egy megbízható, sokoldalú és hatásos tréning eszközt keresnek kutyájuk számára.

 

 

További információk

Tömeg 420 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Paipaitek PD529 TIO elektromos kiképző nyakörv és automata ugatásgátló 1000 méter” értékelése elsőként
Menü bezárása
×
×

Kosár