Jelenleg:

Garmin Delta XC elektromos nyakörv 800m

69 990 Ft Áfával

Nincs készleten

Garmin Delta XC elektromos nyakörv 800m

69 990 Ft Áfával

A készülék ergonomikusan van kialakítva, így kezelheti egy kézzel is könnyedén. Ugyanakkor akár 3 kutyát is képezhet egy időben.
3 „akció” gomb segítségével válassza ki a korrekciós módszert – hang, rezgés vagy elektromos impulzust (18 szinten állítható), az oldalsó gombok és könnyen olvasható LCD kijelző lehetővé teszi a gyors váltást a funkciók között. A cserélhető érintkező érzékelők garantálják, hogy a képzés hatékony lesz minden kutyafajtához és szőrhosszúsághoz.

Elfogyott

Cikkszám: gardeltaXC Kategória:

Leírás

Kutya - Képzési mód - Elektronikus impulzus folyamatos A készülék képes folyamatos impulzust adni amely akár 8 mp hosszúságú is lehet. Ez hasznos lehet amikor a kutya olyan szituációba kerül amikor nehéz a figyelmét magunkra irányítani.
Kutya - edzésmód - elektronikus pillanatnyi impulzus A készülék képes rövid pulzáló impulzust is adni. Ez hasznos az általános képzések során.
Kutya - Három kutya kiképzése Az új technológiának köszönhetően a Delta XC egyidejűleg akár 3 kutya képzését is lehetővé teszi. Az LCD kijelző segítségével váltogathat a kutyák között a kiképzésben és mindegyik számára beállíthatja a képzési módot, a impulzusszámot … 3 lehetőség van a korrekciós beállításokra. Az eszköz minden hosszúságú szőrhöz és minden kutyafajtára alkalmazható.
Kutya - edzésmód - vibráció Ha csak a figyelmét szeretné felhívni a kutyának, használhatja a rezgés funkciót is.
Kutya - edzés mód - hang Ha csak a figyelmét szeretné felhívni a kutyának, használhatja a hangjelzés funkciót is.
Kutya - tartomány 800 m Mindenki, aki képzi a kutyáját, tudja, hogy a büntetésnek megfelelő hatása van, amikor a nem megfelelő viselkedés pillanatában kerül végrehajtásra. Természetben azonban ez nem mindig lehetséges. A Delta XC a varázspálcájává válhat, mivel a környezettől függően akár 800 métert is elérhet a hatótávolsága. A nem megfelelő viselkedés azonnali korrekciója a leggyorsabb és leghatékonyabb módja a kívánt eredmények elérésénél a kutyák képzésében.
Vízálló IPX7 A kiképzés történhet rossz időben is. Az eső, a hó, az sár már nem akadály, mert a készülék vízálló – ellenáll a szennyeződésnek, vízpermetnek is.
Újratölthető akkumulátor Az áramellátás gyorsan újratölthető lítium – ion akkumulátorral működik.
Méretek és jellemzők: ————————————————– ———-
Csomagolási méretek, Szé xxH: 14 x 8,9 x 17,8 cm
A készülék mérete, HxHxx: 5,3 x 13,7 x 2,8 cm
Csomagolás súlya: 105 g (nyakörv nélkül)
A készülék súlya: 176 g (nyakörvvel együtt)
Akkumulátor típusa: újratölthető lítium – ion
Akkumulátor – állóképesség (készenlét): 60 óra a felhasználástól függően

 

24 hó garancia!

További információk

Tömeg 500 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Garmin Delta XC elektromos nyakörv 800m” értékelése elsőként
Menü bezárása
×
×

Kosár