Szállítás

Webáruházunkban a minimum rendelési kosár összeg: 3500 Forint.

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

A szállítási díjaink csomag mérettől függetlenül:

Postapontokra (MOL és COOP is), csomagautomatákba:

Előreutalással: 920 Ft

Utánvéttel: 1200 Ft

Házhozszállítás MPL üzleti csomagként:

Előreutalással: 1220 Ft

Utánvéttel: 1500 Ft

 

  • Különleges esetekben előre, telefonon egyeztetett időpontban személyes átvételre is van lehetőség a székhelyünkön vagy közvetlen környékén.
  • A csomag feladása a megrendelés beérkezését követő 24 órán belül megtörténik, 1 munkanapos kézbesítéssel (ez a kiemelt időszakokban, mint pl. a Karácsony,  a Magyar Posta leterheltsége miatt előfordulhat, hogy egyes csomagoknál eltolódik), kivéve azok a termékek amelyeknél ki van emelve a hosszabb szállítási idő.
  • Ideális esetben, ha munkanapon 13 óráig leadja a megrendelését a nálunk készletezett termékre, akkor a következő munkanap már önnél is lehet, amit aztán használatba vehet!
  • A termék kézhezvételétől számítva kezdődik az önt megillető 14 napos elállási jog és a 2 év garancia! Részletesebben ide kattintva olvashat a szerződési feltételekről!
  • A megrendelésének minden lépéséről tájékoztatjuk e-mailben a vásárlót!
Telefonszámunk: +36305518926
Telefonos ügyintézésre/vásárlásra csak Hétfőtől-Péntekig: 8-16 óráig van lehetőség.
Egyéb időpontokban e-mailben állunk rendelkezésükre, amelyet a lehető leghamarabb megpróbálunk megválaszolni!
E-mail címünk: benoshop.hu@gmail.com

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/runcloud/webapps/elektromos-nyakorv-kutyaknak/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/runcloud/webapps/elektromos-nyakorv-kutyaknak/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853
Menü bezárása
×
×

Kosár