Jelenleg:

Paipaitek PD518 elektromos kiképző nyakörv 1000 méter

28 990 Ft Áfával

Paipaitek PD518 elektromos kiképző nyakörv 1000 méter

28 990 Ft Áfával

A PD 518 elektromos nyakörv szettünk megvilágított kijelzővel van ellátva, amely rossz fényviszonyok között is megkönnyíti a használatot.

Cikkszám: pd518szett-1kuty Kategória:

Leírás

Termékleírás: PD 518 Elektromos Kutyaképző Nyakörv Szett

A PD 518 típusjelzésű elektromos kutyaképző nyakörv szett az ideális segítség a kutyák nevelésében, amely minden kiképzési szituációhoz alkalmazkodik, biztosítva a gazdák számára egyszerű és hatásos használatot.

Ebben a szettben található egy világító kijelzős vevőegység, amely könnyű kezelhetőséget biztosít még gyenge fényviszonyok mellett is, megkönnyítve ezzel a készülék irányítását. A nyakörv hatótávolsága akár 1000 méter is lehet a szabadban, teljes töltöttségnél, ami nagy mozgásteret biztosít a kutyáknak.

A vízálló kialakítású vevőegység lehetővé teszi a használatot esőben is, bár a vízbe merítése nem ajánlott. A távirányító könnyen kezelhető és minden funkcióhoz egyedi gomb tartozik, így a különböző tréningmódszerek egyszerűen alkalmazhatók.

A szett magában foglalja a vibrációs, elektromos impulzusos és a különféle hangjelzések funkcióit is, amelyek intenzitása állítható (0-9 és 0-16 között), lehetővé téve a képzési technikák személyre szabását. Az adó és a vevőegység egyaránt Li-ion akkumulátorokkal működik, amelyek a csomag részeként biztosított töltőkábellel együttesen tölthetők.

A távirányító több, akár három különböző nyakörv kezelésére is alkalmas, így egyszerre több kutya képzése is megoldható. A nyakörv állítható hosszúságú, akár 60 cm-ig, biztosítva ezzel a kényelmet különböző méretű kutyák számára. Az adóegység méretei: 165 x 55 x 25 mm, a vevőegység: 50 x 25 x 35 mm, súlya pedig 44 gramm szíj nélkül.

A csomag tartalmaz:

  • Egy vevőegységet
  • Egy adóegységet
  • Egy állítható nyakörvet
  • Töltőkábelt
  • Elektródákat különböző szőrhosszúságú kutyákhoz
  • Teszt diódát
  • Angol és magyar nyelvű használati útmutatót

Összességében, a PD 518 elektromos kutyaképző nyakörv szett egy átfogó és sokoldalú eszköz, amely minden szükséges funkcióval rendelkezik a kényelmes és eredményes kutyakiképzés eléréséhez.

 

 

 

További információk

Tömeg 420 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Paipaitek PD518 elektromos kiképző nyakörv 1000 méter” értékelése elsőként
Menü bezárása
×
×

Kosár