Jelenleg:

Garmin Delta Upland XC elektromos nyakörv és ugatásgátló képzési rendszer 1200m

111 000 Ft Áfával

Nincs készleten

Garmin Delta Upland XC elektromos nyakörv és ugatásgátló képzési rendszer 1200m

111 000 Ft Áfával

Elektromos nyakörv Delta UPLAND XCBarkLimiter ™ -el mely figyeli a felsleges ugatást is. Fel van szerelve a legújabb audio technológiával ( egy BEEPER is található a nyakörvön)- 4 hangot választhat vadászat közben (beleértve a némát is) és 2 hang hatást (beleértve a sólyom sikolyokat), és BEEPER hallható hatótávolsága körülbelül 400 m. A hanggal tudják lokalizálni a kutyát.
Új képzési rendszer a bevált TriTronics® technológiával.

A készülék ergonómikusan van kialakítva, így kezelheti egy kézzel. Ugyanakkor legfeljebb 3 kutyát képzhet.
3 „akció” gomb segítségével válassza ki a korrekciós módszert – hang, rezgés vagy elektromos impulzusokat (36/18 szint), az oldalsó gombok és könnyen olvasható LCD kijelző lehetővé teszi a gyors váltást a funkciók között. Legfeljebb 5 képzési mód állítható be. A cserélhető érintkező érzékelők garantálják, hogy a képzés hatékony lesz minden kutyafajtához és szőrhosszúsághoz.

Elfogyott

Leírás

Kutya - A harapás észlelése BarkLimiterTM különbséget tesz a nem kívánatos ugatás között és a terület megvédését jelző ugatás között, impulzus korrigálás nélkül.
Kutya - Képzési mód - Elektronikus impulzus folyamatos A készülék képes folyamatos impulzust adni amely akár 8 mp hosszúságú is lehet. Ez hasznos lehet amikor a kutya olyan szituációba kerül amikor nehéz a figyelmét magunkra irányítani.
Kutya - edzésmód - elektronikus pillanatnyi impulzus A készülék képes rövid pulzáló impulzust is adni. Ez hasznos az általános képzések során.
Kutya - Három kutya kiképzése Az új technológiának köszönhetően a Delta XC egyidejűleg akár 3 kutya képzését is lehetővé teszi. Az LCD kijelző segítségével váltogathat a kutyák között a kiképzésben és mindegyik számára beállíthatja a képzési módot, a impulzusszámot … 3 lehetőség van a korrekciós beállításokra. Az eszköz minden hosszúságú szőrhöz és minden kutyafajtára alkalmazható.
Kutya - edzésmód - vibráció Ha csak a figyelmét szeretné felhívni a kutyának, használhatja a rezgés funkciót is.
Kutya - edzés mód - hang Ha csak a figyelmét szeretné felhívni a kutyának, használhatja a hangjelzés funkciót is.
Kutya - tartomány 800 m Mindenki, aki képzi a kutyáját, tudja, hogy a büntetésnek megfelelő hatása van, amikor a nem megfelelő viselkedés pillanatában kerül végrehajtásra. Természetben azonban ez nem mindig lehetséges. A SPORT PRO a varázspálcájává válhat, mivel a környezettől függően akár 1200 métert is elérhet a hatótávolsága. A nem megfelelő viselkedés azonnali korrekciója a leggyorsabb és leghatékonyabb módja a kívánt eredmények elérésénél a kutyák képzésében.
Vízálló IPX7 A kiképzés történhet rossz időben is. Az eső, a hó, az sár már nem akadály, mert a készülék vízálló – ellenáll a szennyeződésnek, vízpermetnek is.
Újratölthető akkumulátor Az áramellátás gyorsan újratölthető lítium – ion akkumulátorral működik.
Méretek és jellemzők: ————————————————– ———-
Csomagolási méretek, Szé xxH:
A készülék mérete, HxHxx:
13,7 x 17,5 x 5,8 cm

3,5 x 2,97 x 8,4 cm
Csomagolás súlya: 105 g (nyakörv nélkül)
A készülék súlya: 176 g (nyakörvvel együtt)
Akkumulátor típusa: újratölthető lítium – ion
Akkumulátor – állóképesség (készenlét): 60 óra a felhasználástól függően

 

24 hó garancia!

További információk

Tömeg 500 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Garmin Delta Upland XC elektromos nyakörv és ugatásgátló képzési rendszer 1200m” értékelése elsőként
Menü bezárása
×
×

Kosár