Jelenleg:

Garmin Sport PRO 1200m Elektromos nyakörv képzési rendszer

93 990 Ft Áfával

Nincs készleten

Garmin Sport PRO 1200m Elektromos nyakörv képzési rendszer

93 990 Ft Áfával

Kompakt és könnyű A Sport PRO egy elektromos, egyszerű, intuitív kezelő rendszer, amelyet egy kézzel kezelhet, és egyáltalán nem kell a távirányítóra néznie.

Az impulzus intenzitásának foka és a kiegészítő segédfunkciók egyszerűen a vezérlőgomb elforgatásával vezérelhetők. A Sport PRO rendelkezik a BarkLimiter funkcióval is , így a kutyája gyorsan megtanulja hogy indokolatlanul ne ugasson. A rendszer 10 szintű impulzus intenzitással rendelkezik . Négy gomb segítségével szabályozhatja a folyamatos és azonnali korrekciós impulzust, rezgést, hangot és fényeket.

Elfogyott

Cikkszám: garsportpro Kategória:

Leírás

Kutya - A harapás észlelése BarkLimiterTM különbséget tesz a nem kívánatos ugatás között és a terület megvédését jelző ugatás között, impulzus korrigálás nélkül.
Kutya - Képzési mód - Elektronikus impulzus folyamatos A készülék képes folyamatos impulzust adni amely akár 8 mp hosszúságú is lehet. Ez hasznos lehet amikor a kutya olyan szituációba kerül amikor nehéz a figyelmét magunkra irányítani.
Kutya - edzésmód - elektronikus pillanatnyi impulzus A készülék képes rövid pulzáló impulzust is adni. Ez hasznos az általános képzések során.
Kutya - Három kutya kiképzése Az új technológiának köszönhetően a SPORT PRO egyidejűleg akár 3 kutya képzését is lehetővé teszi.  Az eszköz minden hosszúságú szőrhöz és minden kutyafajtára alkalmazható.
Kutya - edzésmód - vibráció Ha csak a figyelmét szeretné felhívni a kutyának, használhatja a rezgés funkciót is.
Kutya - edzés mód - hang Ha csak a figyelmét szeretné felhívni a kutyának, használhatja a hangjelzés funkciót is.
Kutya - tartomány 800 m Mindenki, aki képzi a kutyáját, tudja, hogy a büntetésnek megfelelő hatása van, amikor a nem megfelelő viselkedés pillanatában kerül végrehajtásra. Természetben azonban ez nem mindig lehetséges. A SPORT PRO a varázspálcájává válhat, mivel a környezettől függően akár 1200 métert is elérhet a hatótávolsága. A nem megfelelő viselkedés azonnali korrekciója a leggyorsabb és leghatékonyabb módja a kívánt eredmények elérésénél a kutyák képzésében.
Vízálló IPX7 A kiképzés történhet rossz időben is. Az eső, a hó, az sár már nem akadály, mert a készülék vízálló – ellenáll a szennyeződésnek, vízpermetnek is.
Újratölthető akkumulátor Az áramellátás gyorsan újratölthető lítium – ion akkumulátorral működik.
Méretek és jellemzők: ————————————————– ———-
Csomagolási méretek, Szé xxH:
A készülék mérete, HxHxx:
14 x 17,3 x 7,9 cm

5,4 x 13,6 x 3,5 cm

Csomagolás súlya: 105 g (nyakörv nélkül)
A készülék súlya: 176 g (nyakörvvel együtt)
Akkumulátor típusa: újratölthető lítium – ion
Akkumulátor – állóképesség (készenlét): 60 óra a felhasználástól függően

 

24 hó garancia!

További információk

Tömeg 500 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Garmin Sport PRO 1200m Elektromos nyakörv képzési rendszer” értékelése elsőként
Menü bezárása
×
×

Kosár