Jelenleg:

Garmin PRO 550 elektromos nyakörv és ugatásgátló képzési rendszer 1500m

149 990 Ft Áfával

Nincs készleten

Garmin PRO 550 elektromos nyakörv és ugatásgátló képzési rendszer 1500m

149 990 Ft Áfával

Egyszerű és gyors működés, hatótávolság 1.5 km , 21 szintű azonnali korrekció, pillanatnyi vagy folyamatos impulzus, rezgés, vagy hang, és LED lámpák a nyakörvön, amelyet egyszerűen bekapcsolhat a vezérlőről, ha rosszabbodnának a fényviszonyok, hogy megtalálhassa a kutyát, ez egy ideális képzési partner. Ugyanakkor legfeljebb 3 kutyát lehet kiképezni (további nyakörveket kell csak vásárolni). Integrált BarkLimiter ™ ugatásgátló funkcióval is rendelkezik .

Elfogyott

Cikkszám: garpro550 Kategória:

Leírás

Kutya - A harapás észlelése BarkLimiterTM különbséget tesz a nem kívánatos ugatás között és a terület megvédését jelző ugatás között, impulzus korrigálás nélkül.
Kutya - Képzési mód - Elektronikus impulzus folyamatos A készülék képes folyamatos impulzust adni amely akár 8 mp hosszúságú is lehet. Ez hasznos lehet amikor a kutya olyan szituációba kerül amikor nehéz a figyelmét magunkra irányítani.
Kutya - Három kutya kiképzése Az új technológiának köszönhetően a PRO 550 egyidejűleg akár 3 kutya képzését is lehetővé teszi. Az eszköz minden hosszúságú szőrhöz és minden kutyafajtára alkalmazható.
Kutya - edzés mód - hang Ha csak a figyelmét szeretné felhívni a kutyának, használhatja a hangjelzés funkciót is.
Kutya - tartomány 800 m Mindenki, aki képzi a kutyáját, tudja, hogy a büntetésnek megfelelő hatása van, amikor a nem megfelelő viselkedés pillanatában kerül végrehajtásra. Természetben azonban ez nem mindig lehetséges. A PRO 550 a varázspálcájává válhat, mivel a környezettől függően akár 1500 métert is elérhet a hatótávolsága. A nem megfelelő viselkedés azonnali korrekciója a leggyorsabb és leghatékonyabb módja a kívánt eredmények elérésénél a kutyák képzésében.
Vízálló IPX7 A kiképzés történhet rossz időben is. Az eső, a hó, az sár már nem akadály, mert a készülék vízálló – ellenáll a szennyeződésnek, vízpermetnek is.
Újratölthető akkumulátor Az áramellátás gyorsan újratölthető lítium – ion akkumulátorral működik.
Akkumulátor típusa: cserélhető lítium-ion
Akkumulátor – állóképesség: legfeljebb 80 óra
Méretek és jellemzők: ————————————————– —————————-
Csomagolási méretek, Szé xxH: 13,75 x 22,25 x 8,5 cm
Csomagolás súlya: 410 g
A készülék súlya: 221 g adó, 98 g nyakörv

Ez a termék a webáruházunkban 2-3 munkanapos szállítással érhető el!

24 hó garancia!

További információk

Tömeg 500 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Garmin PRO 550 elektromos nyakörv és ugatásgátló képzési rendszer 1500m” értékelése elsőként
Menü bezárása
×
×

Kosár