Jelenleg:

Dogtrace D-Control Professional 2000 mini ORANGE, 2000m hatótávú, elektromos nyakörv, kiképző nyakörv

109 990 Ft Áfával

Dogtrace D-Control Professional 2000 mini ORANGE, 2000m hatótávú, elektromos nyakörv, kiképző nyakörv

109 990 Ft Áfával

Dogtrace D Control Professional mini elektromos kutyakiképző nyakörv, minden funkció egy nyakörvön!

Kisebb és közepes kutyáknak.

Cikkszám: DControlPRO2000miniOR Kategória:

Leírás

A D Control Professional 2000 mini elektromos nyakörv egy műanyag hordtokkal szállítjuk.Így kényelmes és biztonságos szállítást és tárolást tesz lehetővé.

Jellemzői:

 • 1 db vízálló nyakörv, és vízálló távkapcsoló, hogy időjárástól függetlenül használható legyen
 • 2000 méter hatótávterepen
 • 2 féle hangjelzés
 • elektromos impulzus (40 szinten állítható) folyamatos, vagy egyszeri beállíthatósággal
 • 4 féle vibrációs jelzés
 • 8 féle fényjelzés
 • a D Control 2000 szett plusz nyakörvvel bővíthető, ezáltal két kutya képzésére is használhatóvá válik

 

A távkapcsolón található 1-es és 2-es funkció gombokat külön tudja beállítani, hogy a gomb megnyomására a nyakörv melyik funkciója reagáljon:

 • folyamatos impulzus
 • egyszeri impulzus
 • vibráció
 • fényjelzés
 • hangjelzés

 

Különleges tulajdonsága, hogy a D Control Professional termékeknél egy nyakörv akár két távkapcsolóval is vezérelhető.

2+1 év garanciával, és Magyar nyelvű használati utasítással szállítjuk.

A kutyakiképző nyakörv használatát csak a 6 hónaposnál idősebb kutyáknak ajánlott!

A képzés megkezdése előtt mindenképp olvassa végig a használati utasítást, ha kérdése van hívjon minket bizalommal. Nagyon fontos a képzés során a pozitív megerősítés, a következetesség, és a megfelelő pillanatban való közbelépés a megfelelő eredmény eléréséhez. A kutya képzése a cél, nem a megfélelmítése vagy bántalmazása, ezt soha ne feledje!

A D Control Professional vízálló nyakörvének köszönhetően minden terepen, az időjárástól függetlenül használható. A nyakörv eleme napi használat esetén 6 hónapig biztosan üzemel, ezután cserélni kell, de az elem állapotát a nyakörv a rajta található led segítségével jelzi. Elemcseréhez a tőlünk rendelhető CR2 3v líthiun elemet használja.

A nyakörvhöz két elektródapárt ad a gyártó, a rövid elektródákat a rövidszőrű kutyákhoz, a hosszú elektródát pedig a hosszú szőrű kutyákhoz ajánljuk. A tökéletes működéshez szükséges, hogy az elektródák érintkezzenek a kutya bőrével.A nyakszíjat ne állítsa túl szorosra,csak mint egy átlag nyakörvet. Időnként forgassa el a nyakörvet, így kerülje el hogy az elektródák ugyanazon a ponton érjenek a kutya nyakához. Ha bármiféle irritációt vagy sérülést lát a kutya nyakán az elektródáknál, vegye le a nyakörvet és ne használja a teljes gyógyulás végéig.

A termék hatótávolsága laboratóriumi körülmények között mérve teljesen sík terepen értendő.Sűrű növényzet(erdő,nádas) és a domborzati viszonyok csökkenthetik a hatótávolságot. A távírányitó helyzetétől függ a maximális hatótávolság.(fejfölé tartva). Befolyásolhatja még az időjárás,közeli nagy feszültségű vezetékek és egyéb rádiójeles készülékek müködése a közelben.

További információk

Tömeg 1000 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dogtrace D-Control Professional 2000 mini ORANGE, 2000m hatótávú, elektromos nyakörv, kiképző nyakörv” értékelése elsőként
Menü bezárása
×
×

Kosár