Jelenleg:

Benpet BP15 Elektromos kiképző nyakörv 300 méter

18 990 Ft Áfával

Benpet BP15 Elektromos kiképző nyakörv 300 méter

18 990 Ft Áfával

Az Benpet BP15 egy otthoni használatra kifejlesztett elektromos nyakörv, amely 300 méteres hatótávolsággal rendelkezik. A készülék mind az adó, mind a vevő részén beépített, kiváló minőségű Li-Pol akkumulátorokkal van felszerelve, biztosítva a hosszú élettartamot.

Cikkszám: BP15szett-1kuty Kategória:

Leírás

Az Benpet BP15 egy otthoni használatra kifejlesztett elektromos nyakörv, amely 300 méteres hatótávolsággal rendelkezik. A készülék mind az adó, mind a vevő részén beépített, kiváló minőségű Li-Pol akkumulátorokkal van felszerelve, biztosítva a hosszú élettartamot. A töltés gyors, csak 2-3 órát vesz igénybe, és az adóegység minden funkcióját külön gomb szabályozza a könnyű kezelhetőség érdekében.

A nyakörvben a rezgés és az elektromos impulzus intenzitása 99 szinten állítható be, továbbá hangjelzést is lehet vele kiadni. Fontos megjegyezni, hogy a 300 méteres hatótávolság ideális, nyílt terepen értendő, és környezeti tényezők, mint erdős területek, épületek, domborzati viszonyok és más rádiójeles eszközök hatással lehetnek rá.

Az adóegység 300mAh, a vevőegység 480mAh kapacitású Li-Pol akkumulátorral működik. A nyakörv három funkcióval rendelkezik: hangjelzés, rezgés és elektromos impulzus. A vevőegység vízálló, így a kutya úszhat is benne, de az adóegység nem vízálló. Az adóegységgel akár két kutya is tanítható, ehhez további nyakörvet kell vásárolni, vagy a 2 kutyás verziót választani.

A nyakörv 20-70 cm között állítható. Az adó méretei 145 x 55 x 20 mm, súlya 75g, míg a vevő méretei 65 x 35 x 30 mm és súlya 60g. A csomag tartalmazza a vevőt, az adót, a nyakörvet, töltőkábelt, érintkező pontokat rövid és hosszú szőrhöz, teszt LED-et és használati útmutatót.

További információk

Tömeg 520 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Benpet BP15 Elektromos kiképző nyakörv 300 méter” értékelése elsőként
Menü bezárása
×
×

Kosár