Jelenleg:

Benpet BP19 Elektromos kiképző nyakörv 600 méter

20 990 Ft Áfával

Benpet BP19 Elektromos kiképző nyakörv 600 méter

20 990 Ft Áfával

A Benpet BP19 egy otthoni használatra szánt elektromos nyakörv, amely 600 méteres hatótávolsággal rendelkezik. Az adóegység két AAA elemmel, míg a vevőegység egy hosszú élettartamú, beépített Li-Pol akkumulátorral üzemel.

Cikkszám: BP19szett-1kuty Kategória:

Leírás

A Benpet BP19 egy otthoni használatra szánt elektromos nyakörv, amely 600 méteres hatótávolsággal rendelkezik. Az adóegység két AAA elemmel, míg a vevőegység egy hosszú élettartamú, beépített Li-Pol akkumulátorral üzemel. A nyakörv töltési ideje mindössze 2-3 óra.

A kezelés könnyűségét minden funkcióhoz külön gomb biztosítja az adóegységen. A nyakörv rezgés funkciója 16, az elektromos impulzus 18, míg a hangjelzés 8 különböző módon állítható be.

A 600 méteres hatótávolság ideális körülmények között, nyílt terepen érvényes. Környezeti tényezők, mint az erdős területek, épületek, a táj domborzata, a távirányító helyzete, az időjárás, valamint a nagyfeszültségű vezetékek és más rádiójelek befolyásolhatják ezt.

Az adó két AAA elemmel, a vevő pedig 300mAh-s Li-Pol akkumulátorral működik. A nyakörv három funkcióval rendelkezik: hangjelzés, rezgés és elektromos impulzus. A vevőegység vízálló, tehát a kutya úszhat benne, azonban az adóegység nem vízálló. Az adóegységgel maximum két kutya tanítható, ehhez plusz nyakörvet kell vásárolni, vagy a 2 kutyás verziót kell választani.

A nyakörv mérete 20-70 cm között állítható. Az adóegység méretei 145 x 40 x 30 mm, súlya 80g; a vevőegység méretei 70 x 35 x 30 mm, súlya 50g. A csomag tartalmazza a vevő- és adóegységet, a nyakörvet, töltőkábelt, 2db AAA elemet, érintkező pontokat rövid és hosszú szőrhöz, teszt LED-et, valamint használati útmutatót.

További információk

Tömeg 520 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Benpet BP19 Elektromos kiképző nyakörv 600 méter” értékelése elsőként
Menü bezárása
×
×

Kosár