Jelenleg:

Paipaitek PD521 elektromos kiképző nyakörv 500 méter

23 990 Ft Áfával

Paipaitek PD521 elektromos kiképző nyakörv 500 méter

23 990 Ft Áfával

A PD 521 szett megvilágított kijelzővel van ellátva, ami könnyebbé teszi a használatát rossz fényviszonyok között is. Ez az elektromos nyakörv-szett akár 500 méteres hatótávolságot biztosít teljesen feltöltött akkumulátorokkal, nyílt terepen.

Cikkszám: pd521szett-1kuty Kategória:

Leírás

Termékleírás: PD 521 Elektromos Kutyanyakörv Készlet

A PD 521 Elektromos Kutyanyakörv Szett az új generációs kutyatartók igényeit szolgálja ki. A készülék lényegi jellemzője a világító kijelző, ami növeli a kezelhetőségét különösen rossz fényviszonyok között. Ez az elektromos nyakörv akár 500 méteres távolságban is hatékonyan használható, amennyiben az akkumulátorok teljesen fel vannak töltve.

A nyakörv vízálló vevőegysége biztosítja, hogy a kutya mindenféle időjárási körülmények között biztonságosan viselhesse azt. A készülék funkciói közé tartozik a rezgési üzemmód, az elektromos impulzusok és a különböző hangjelzések, amelyek lehetővé teszik az állat hatékony irányítását. A rezgés és impulzus erőssége 0-tól 16-ig állítható, így a kutyának megfelelően szabályozható.

A vízálló vevőegység nem víz alatti használatra szolgál. A távirányító lehetőséget biztosít arra, hogy egyszerre akár három különböző nyakörvet is kezeljen. A nyakörv mérete állítható, maximum 60 cm-ig, így számos kutyafajtának megfelelő. A csomag tartalmaz egy vevő- és egy adóegységet, állítható hosszúságú nyakörvet, töltőkábelt, különböző hosszúságú szőrzethez való elektródákat, tesztelő diódát, valamint használati útmutatót angol és magyar nyelven.

A PD 521 Elektromos Kutyanyakörv Szett ideális választás azok számára, akik egy megbízható és hatékony eszközt keresnek kedvencük irányításához. A készülék használatakor fontos a helyes beállítások alkalmazása, hogy a kutya mindig kényelmesen és biztonságban érezhesse magát.

 

További információk

Tömeg 520 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Paipaitek PD521 elektromos kiképző nyakörv 500 méter” értékelése elsőként
Menü bezárása
×
×

Kosár