Jelenleg:

Benpet RS3 Pro Elektromos kiképző nyakörv 800 méter

43 990 Ft Áfával

Benpet RS3 Pro Elektromos kiképző nyakörv 800 méter

43 990 Ft Áfával

A Benpet RS3 Pro egy professzionális elektromos nyakörv, amely különböző méretű kutyák számára készült, 800 méteres hatótávolsággal nyílt terepen. Az adó és a vevő beépített, kiváló minőségű Li-Pol akkumulátorral van felszerelve, amelyek gyorsan, csupán 2-3 óra alatt tölthetők és hosszú élettartamot biztosítanak.

Cikkszám: RS3proszett-1kuty Kategória:

Leírás


Termékbemutató: Benpet RS3 Pro Elektromos Kutyanyakörv

A Benpet RS3 Pro az Ön segítségére tervezett elektromos kutyanyakörv, amely akár 800 méteres hatótávolsággal is biztosítja kedvence kontrollált képzését. Ez a nyakörv tökéletes választás bármely méretű és fajtájú kutyának, és kiválóan használható mind kültéri, mind beltéri környezetben.

A Benpet RS3 Pro elektromos nyakörv kiemelkedik a fejlett technológiai megoldásaival, amelyek egyedülálló használati élményt nyújtanak. A készülék Li-Pol akkumulátorai lehetővé teszik a gyors és hatékony töltést, így az eszköz rövid idő alatt ismét használatra kész.

A könnyen kezelhető távirányítóval szabályozhatja a nyakörv számos beállítását. A nyakörv rendelkezik 16 rezgésszinttel, 99 állítható elektromos impulzus erősséggel és 8 különböző hangjelzéssel, valamint két LED fényforrással a jobb láthatóság érdekében. A távirányító színes LCD kijelzője segít a felhasználónak könnyedén követni az akkumulátor töltöttségi szintjét.

Vegye figyelembe, hogy a nyakörv hatótávolságát befolyásolhatják a környezeti tényezők. A készülék és a távirányító egyaránt 500mAh Li-Pol akkumulátorokkal rendelkezik, melyek hosszú távon biztosítják a működést. A nyakörv többfunkciós jellege – hang, rezgés, impulzus, LED fények – teszi sokoldalúvá a használatát.

A vevőegység vízállósága lehetővé teszi, hogy kedvenc állata úszás közben is viselje, míg az adóegység nem vízálló. A távirányítóval egyszerre két kutya képzése is megoldható, ehhez csak további nyakörvre van szükség.

A nyakörv hossza 20 és 65 cm között állítható, így kényelmesen illeszkedik a különböző méretű állatokhoz. A csomagban található egy vevőegység, egy adóegység, egy állítható nyakörv, USB töltőkábel, különböző méretű érintkezőpontok, egy LED tesztelő, és egy részletes felhasználói útmutató, ami segítséget nyújt a kutyák biztonságos és eredményes oktatásához.

Válassza a Benpet RS3 Pro elektromos nyakörvet, hogy az állatok képzése hatékony, kényelmes és biztonságos legyen minden környezetben, kiemelve ezzel az elektromos kutyanyakörvek piacának legjobbjait.

 

 

 

További információk

Tömeg 520 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Benpet RS3 Pro Elektromos kiképző nyakörv 800 méter” értékelése elsőként
Menü bezárása
×
×

Kosár